Mi is a cél?

A célt magában mindenki másként fogalmazza meg. Az a jó, ha azért csináljuk, mert szeretjük amit csinálunk! Ez egy nagyon jó alap a sikerhez! Sokan csak a pénz miatt csinálják, de még így is nagyon sikeresek lesznek! Én a kihívás miatt keresem. Az életem egyik legfőbb célja, hogy olyan vállalkozást üzemeltessek, mely 100%-ban online dolgozik, ügyféllel nem találkozik senki és a lehető leginkább automatizált. Ez éltet engem. A siker önmagában mérhető pénzben is, de mindenkinek kell, hogy legyen egy életcélja amit meg akar valósítani. Nekem a 100%-os passzív jövedelem a célom.

Voltak-e már sikereim? Mondhatni. Ebben a munkában is lehetnek hullámhegyek és hullámvölgyek (én most újra egy nagy hegyre megyek fel), de talán a következő kimutatás kellő bizonyítékként szolgál az eredményekre.

online-munka-otthon-google-adsense-bevetel

Bizonyos statisztikai adatok megosztását a Google nem veszi jó néven, de ettől függetlenül remélem jól látható a bekeretezett piros szám. Ez 5 év termése, amiből meg kell vallanom igazából 2 év volt az amikor aktív voltam ebben a témában, de most az OnlineMunkaOtthon.hu blog újraindításával újraindítottam ezt az irányt is az életemben. És igen, jól látod a grafikon mutatja, hogy a bevételek több, mint felét 1 oldal hozta (ezért is fontos, hogy tudjuk mivel lehet pénzt keresni)!

Természetesen a Google hirdetések (Google Adsense) nem az egyetlen bevételi forrásom, de korábban ez volt a legjelentősebb. Szóval ha valaki szereti azt csinálni amit csinál, akkor már sikeres lehet és ha még tudja, hogy hogyan keressen belőle pénzt, akkor már igazán elégedett is lehet az eredménnyel!

Kérdezzetek, iratkozzatok fel az oldalra facebook-on vagy hírlevél formájában!

Éljenek a passzív jövedelmek!