Miben hiszek? Mit akarok elérni?

Híve vagyok a “10 dolgoknak”, mert úgy gondolom, hogy ennyiben össze lehet foglalni a legfontosabb gondolatokat, ígyhát ez egy gyors összefoglaló az első látogatóknak. Mit várhatsz az onlinemunkaotthon.hu-tól?

1. Otthoni munka. Sokak álma! Nem kell magyarázni. Akkor és annyit dolgozol amennyihez kedved van. Ettől még nem kell felmondanod a jelenlegi állásodban, de ez is eljöhet. Nincs rá időd? Akkor kérdezek valamit? Mennyi facebook-ozol naponta vagy olvasol híreket a neten? Ha ez eléri a legalább 15 percet naponta akkor máris van elég időd otthoni online munkára. Ennél többre nincs i szükséged!
2. Gondoltál már arra, hogy 2 vagy több lábon kellene állni? A mai bizonytalan világban mindenkinek jól jön egy kis extra pénz, még akkor is, ha most van munkánk és megélünk belőle bármikor jöhet egy olyan esemény (pl. Munkanélküliség, Átmeneti pénzzavar, Kell otthon egy új hűtő… :)) ami okán több pénz kellene. Ilyenkor senki nem akar hitelt felvenni, viszont nem is mer belevágni új lehetőségekbe, viszont ha ekkorra már van tapasztalatunk, hogy hogyan lehet extra pénzt keresni az interneten akkor adott helyzetben tudni fogjuk, hogy hova nyúljunk.
3. Azt gondolod, hogy nem vagy képes rá? Vannak munkák amihez kell nyelveket beszélni, de vannak olyan munkák is amihez lényegében nem kell nyelvtudás. Viszont az biztos, hogy bármilyen munkáról is legyen szó a nyelvi problémákat igen könnyen le lehet győzni a Google Fordítóval (Saját tapasztalat, nem kamu!!!). Akiknek viszont mindenképp nagyon jó az azok akik otthon vannak nagyon sokat és nem tudnak mit kezdeni magukkal (pl. diákoknak vagy szülés után?)
4. Az ilyen munkára úgy kell gondolni, mint ajándék pénzre! Mit szólnál hozzá, ha minden nap kapnál csak úgy 1000 Ft-ot a semmiért? A passzív jövedelmekkel ez igen könnyen valóra vállhat, sőt ez csak a kezdet. Mindössze 3-4 weboldal segítségével 4-5000 Ft-ot kerestem naponta és csak egyszer elkészítettem a weboldalt, majd útána havonta dolgoztam az összes weboldallal együtt kb 3-4 órát. Így lehet akár 150-200.000 Ft-ot keresni havonta… Nem rossz ugye? Viszont fontos, hogy ezek ajándék eurók! Ha egyszer megszűnik se dől össze a világ! 🙂
5. Létezik! Hiszed vagy nem léteznek internetes pénzkereseti lehetőségek, sőt nemcsak, hogy léteznek, de rengeteg van belőle és elérhető lényegében bárkinek! Ha ezt nem tudod elfogadni és nem hiszel benne, akkor nincs értelme tovább olvasnod, mert nem az a cél, hogy meggyőzzünk a tényről, hanem, hogy segítsünk kihasználni a lehetőségeket!
6. Munka kell hozzá és idő. Az internetes, főként passzív jövedelem eléréséhez is dolgozni kell, de megéri! Biztos, hogy nem csak arról van szó, hogy fizetsz valakinek 5 dollárt és megkapod a mágikus formulát vagy hogy kitöltesz egy lottószelvényt és este nyersz. De garantált, hogy nyersz vele!
7. Annyit és akkor foglalkozol ezzel a munkával amikor és amennyit akarsz. Ha sokat teszel érte akkor hamarabb és többet nyerhetsz vele, ha nem foglalkozol vele semennyit akkor semmit se fogsz vele nyerni!
8. Nem egy lóra teszünk! A célunk, hogy minél több lehetőséget tárjunk fel. Vannak természetesen olyan “kötelező témák” melyeket kiemelten kezelünk, de sok, már globálisan bevált lehetőséget tárunk fel és elemzünk!
9. Nem szabad feladni félúton. Van amikor könnyen jönnek a dolgok, de ugyanígy könnyen mehetnek is. Viszont mi megkeressük akkor is az irányt, ha már elveszettnek érzed magadat a “rengetegben”.
10. Mert mi közösséget építünk! Nem az a célunk, hogy az oldal szerkesztőiként “osszuk az észt”, hanem, hogy egy aktív közösség építése során tanuljunk mi is és tanítsunk másokat!

Ha ezek érdekel Téged az internetes munka és hiszel benne, hogy a Te életed is megváltozhat akkor kövess minket és mi segítünk!